*Hoppträning/markarbetsträning Erica Cox (veckoträning)

Erica Cox håller hoppträningar tisdagar och onsdagkvällar året om. Inomhussäsongen är oktober – april, övrig tid är vi ute så länge vädret tillåter. Just nu finns det 20 platser varje vecka (4 grupper). Hör av dig om du vill stå på kö/ stå som reserv. Nyhet är att det kommer att finnas en markarbetesgrupp varannan tisdag kl 18.30. Enbart bommar och småhinder, perfekt som omväxling för dressyrhästar eller för dig som vill hoppa små hinder och jobba mer på backen. Erica är utbildad C-tränare i hoppning.
NYTT 13/12: Det finns en plats ledig i gruppen kl 18.30 tisdagar både veckan med markarbete och den med hoppning från vecka 2 och resten av vintersäsongen (till april ut) Hör av er till Erica vid intresse av dessa platser (man kan välja bara markarabete ojämna veckor, bara hoppning jämna veckor eller båda…) (anmäl till adress: mail.erica.cox@gmail.com eller kontakta Erica på fb/messenger)
Det finns en Facebookgrupp för Ericas veckoträningar där man kan se när någon letar reserv. Gruppen hittar du HÄR

Grupper veckoträningarna för Erica vintern 2018/2019
Tisdagar
18.30: hoppgrupp D-ponny/häst jämna veckor/ markarbetes grupp ojämna veckor
19.45: hoppgrupp häst

Onsdagar
18.30: hoppgrupp ponny B-D
19.45: hoppgrupp häst

Pris: 200kr/pass + 100 kr extra per pass för er som inte har ridhuskort. Man bokar plats säsongsvis. Inomhussäsongen pågår november- april.

*Hoppträning för Lotta Sjöberg (helgträning)

B-tränaren och OS-ryttarinnan Lotta Sjöberg håller träning hos oss ca 1 helg i månaden. Bokade tillfällen just nu är v46 och 50. Grupperna är fulla (5st grupper med 5 ekipage i varje). Men det går fortfarande att lämna intresse för reservplats. Nivå från ca LD/90cm och uppåt. Pris 500kr/pass (1000kr för helgkurs med två pass). Ridhusavgift på 100kr/pass tillkommer för dig som inte har ridhuskort.

Under våren kommer Lotta till oss lör-sön v3,7 och 12. Grupperna är just nu fulla men det går anmäla sig på kö så har man chans att komma med om nån av de som anmält tidigare faller bort. Anmälan till Erica på: mail.erica.cox@gmail.com!

Facebookgrupp för Lottaträningarna hittar du HÄR

*Dressyrträning Hanna Zingmark, från och med v2 2018 (veckoträning)

Under vintern 2018/2019 kommer Hanna att hålla dressyrträningar hos oss i grupp på torsdagar, 2 grupper 19.50-21.50
50min/grupp 3 ekipage i varje grupp.
Pris 250kr/tillfälle. Ridhusavgift på 100kr/pass tillkommer för dig som inte har ridhuskort.

Ni bokar plats säsongsvis. Vårtermin/ sommar/ Hösttermin. Betalningen delas upp i kvartal. (Möjlighet att dela upp betalningen ytterligare finns) Hanna skickar ut faktura.

Förfrågan om fast plats eller reservplats görs genom att skicka PM till Hanna Zingmark eller ring/sms:a för mer info 0702285553.